banner913
banner932
banner1012

Ünal, Aliağaspor’u çeyrek finale taşıdı

banner1020

Ünal Kaya’nın da forma giydiği Aliağaspor, Çiğli Belediyespor ile berabere kalırken, çeyrek finale yükselip, çeyrek finalde Buca Zafer Spor’un rakibi oldu

banner974
Ünal, Aliağaspor’u çeyrek finale taşıdı

banner971
Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2.Bölge 2.Grup son maçında temsilcimiz Ünal Kaya’nın da forma giydiği Aliağaspor FK,deplasmanda Çiğli Belediyespor’a konuk olurken rakibiyle 2-2 berabere kaldı.
Karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 önde tamamlayan Aliağaspor ikinci devrede oyunu rölantiye alırken, ikinci devrede kalesinde 2 gol gördü. Aliağaspor FK’nın aldığı 1 puan adını çeyrek finale yazdırmak için yeterli oldu.
Bu sonuçla puanını 10’a çıkaran Aliağaspor FK, grubunu lider tamamlayarak profesyonel lig yolunda çeyrek finalde Buca Zafer Spor’un rakibi oldu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.