banner913
banner932
banner1012

Türkmenköy genel kurula gidiyor

banner1020

banner974
Türkmenköy genel kurula gidiyor

banner971

Necati KÜLAHLILAR

BTM Türkmenköy 2019 yılı olağanüstü genel kurul toplantısı 10 Nisan 2019 Çarşamba günü saat 19:30’da Türkmenköy kulüp lokalinde yapılacak.

Kulübün 2019 yılı mali ve faaliyet raporlarının onaya sunulacağı genel kurula katılım çağrısı yapan Nezif Hoca  Türkmenköy yönetim kurulu, kulübün devamlılığı ve güçlü yönetim oluşturulması için katılımın önemine dikkat çekti.

Genel kurulun gündemi şöyle:

“1- Açılış ve başkanlık divanı teşkili, 2- Saygı duruşu, 3- Yönetim Kurulu yıllık çalışma raporunun okunması, 4- Bilanço ve gelir – gider farkı hesabının okunması, 5- Okunan yönetim kurulu yıllık çalışma raporu, denetim kurulu raporu ile gelir-gider farkı hesabının görüşülmesi ve oylanması 6- Başkan Adaylarının Belirlenmesi ve Seçimi 7- Yeni yönetim kurulunun oluşturulması 8- Dilekler ve kapanış.“

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.