banner913
banner932
banner1012

Türkmenköy başkansız kaldı

banner1020

Türkmenköy Aydın Spor Kulübü, başkan Bilal Kısmetli'nin istifası sonrasında başkansız kalırken, genel kurul da gerçekleştiremedi

banner974
Türkmenköy başkansız kaldı

banner971
Türkmenköy Aydın Spor Kulübü, başkan Bilal Kısmetli'nin istifası sonrasında başkansız kalırken, genel kurul da gerçekleştiremedi.
BTM Birinci Lig kulübü Türkmenköy Aydın Spor Kulübünden, kulübe sahip çıkılması için camiaya yönelik açıklama şöyle:
“Kulüp başkanımız Bilal Kısmetli'nin özel nedenlerden dolayı istifası üzerine, 5 Temmuz 2021 tarihinde olağanüstü genelkurul yapılacağının duyurusunu paylaşmıştık.
Ancak çeşitli nedenlerden dolayı olağanüstü genel kurul yapılamamıştı. Yeni başkan ve yönetim kurulunun bir an önce belirlenebilmesi ve kulübün devamlılığının sağlanabilmesi için siz üye ve köylülerimizden desteğine ihtiyacımız var.
Başkan ve yönetimde görev almak isteyen tüm Türkmenköy'lüleri kulübümüze destek ve katkı vermeye davet ediyoruz. Birlikten güç doğar. Herşey Türkmenköy içindir.”

 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.