banner913
banner932
banner1012

Türkiye yine Letonya’ya takıldı

banner1020

İlk maçında Hollanda'yı, ikinci maçında Norveç'i yenen ay-yıldızlı ekip Letonya ile 3-3 berabere kalarak puanını 7'ye yükseltti ve liderliğini sürdürdü

banner974
Türkiye yine Letonya’ya takıldı

banner971

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda ilk iki maçını kazanan Türkiye A Milli Futbol Takımı, Letonya ile 3-3 berabere kaldı.Türkiye, rakibi Letonya’yla oynadığı son 4 maçtan da berabere ayrılmıştı.

Milliler, üçüncü maçta Letonya'yı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ağırladı.

Mücadeleye hızlı başlayan  Türkiye A Milli Takımı, Kenan Karaman'ın 2. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Hakan Çalhanoğlu 33'te farkı ikiye çıkaran golü attı. Letonya'nın golü 35. dakikada Savalnieks'ten geldi. İlk yarı A Millilerin 2-1 üstünlüğüyle sona erdi. 

Mücadelenin 52. dakikasında Burak Yılmaz penaltıdan attığı golle skoru 3-1'e getirdi. 73'te Roberts Uldrisis farkı bire indirdi: 3-2. Letonya'ya beraberliği getiren golü ise 79. dakikada Davis Ikaunieks kaydetti. 

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda çıktığı ilk maçta Hollanda'yı 4-2 ardından da Norveç'i 3-0 yenen A Milli Takımı, Letonya ile 3-3 berabere kalarak puanını 7'ye yükselterek ilk sıradaki yerini korudu. Grubun diğer maçlarında Hollanda deplasmanda Cebelitarık’ı 7-0, Norveç ise deplasmanda Karabağı’ı 1-0 mağlup etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.