banner913
banner932
banner1012

Türk Ocağı Dedekorkut’a emanet

banner1020

Türk Ocağı’nda Ertaç Taşkıran’la yolların ayrılması sonrasında tecrübeli teknik direktör Ahmet Dedekorkut takımın başına getirildi

banner974
Türk Ocağı Dedekorkut’a emanet

banner971
AKSA Süper Lig ekiplerinden Türk Ocağı’nda teknik adam değişikliği yaşandı. Sarı siyahlı ekipte Mehmet Merteroğlu da Ertaç’ın birlikte sürdürdüğü görevinden ayrılmasıyla Ahmet Dedekorkut’u göreve getirdi.
Daha önce birkaç kez sarı siyahlı takımın başında görev alan Ahmet Dedekorkut, 2018-19 sezonunun 21’inci haftasında göreve gelmiş, geçtiğimiz Nisan ayında görevinden ayrılmıştı.
Türk Ocağı  2021-22 sezonuna Mehmet Bolkan ile başlamış, ancak ligin başlamasına kısa bir süre kala Bolkan’la yollar ayrılarak Rıza Erseven ile anlaşmıştı. Ligin ilk 7 haftasında kötü bir başlangıç yapan Türk Ocağı Rıza Erseven ile de yollarını ayırmış ve tecrübeli futbolcu Ertaç Taşkıran’a takımı emanet etmişti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.