banner913
banner932
banner1012

Trabzonspor, Sivas'a takıldı

banner1020

Lider Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor'la karşılaştı. Müsabaka ilk devrede atılan karşılıklı gollerle 1-1 berabere sona erdi

banner974
Trabzonspor, Sivas'a takıldı

banner971

Spor Toto Süper Lig'in lideri Trabzonspor, 21. hafta maçında deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya geldi

Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan müsabakanın 20. dakikasında ev sahibi ekip Leke James'in kaydettiği golle 1-0 öne geçti.

Bordo mavili ekip bu gole 24. dakikada Abdülkadir Ömür ile karşılık verdi ve kısa süre içerisinde beraberliği yakaladı.

Müsabakanın kalan süresinde başka gol sesi çıkmadı ve lider Trabzonspor, zorlu Sivas deplasmanından 1 puanla ayrıldı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, karşılaşmanın 90. dakikasında saha içerisine girdiği için kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu sonucun ardından puanını 50'ye çıkaran Fırtına, maç fazlasıyla en yakın takipçisi Konyaspor'un 11 puan önünde liderliğini sürdürdü.

Sahasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Demir Grup Sivasspor ise 30 puan, maç fazlası ve averajla 9. sırada yer aldı. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.