banner913
banner932
banner1012

Trabzonspor 90+6'da yıkıldı

banner1020

Süper Lig'in 35. haftasında Trabzonspor, sahasında Atakaş Hatayspor ile 90+6'da penaltıdan yediği golle 1-1 berabere kaldı. Mücadeleye tekrarlatılan penaltı damgasını vurdu. Bu beraberlikle bordo-mavililerin galibiyet hasreti 4 maça çıktı

banner974
Trabzonspor 90+6'da yıkıldı

banner971

Son 3 maçından beraberlikle ayrılan Trabzonspor, iki haftadır mağlup olan Atakaş Hatayspor'u ağırladı.

Medical Park Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısının ev sahibi Trabzonspor, Yeşil Burun Adalı forveti Djaniny'nin 22. dakikada attığı golle 1-0 önde tamamladı.

Maça tekrarlanan penaltı damga vurdu

Mücadelenin son anları ise nefes kesti..Konuk ekip 90+4'te Atakaş Hatayspor penaltı kazandı. Topun başına geçen Mame Diouf, kaleci Uğurcan'ı geçemedi. Ancak VAR'dan uyarı geldi. Hakem Zorbay Küçük, VAR incelemesi sonrası Trabzonsporlu oyuncuların ceza sahasına erken girmesi nedeniyle atışı tekrarlattı.

90+6. dakikada tekrarlanan atışta konuk Hatayspor'da bu kez topun başına Aaron Boupendza geçti. Boupendza, topu ağlara gönderdi ve karşılaşmaya eşitlik geldi: 1-1

Kalan sürede başka gol olmadı ve taraflar sahadan 1'er puanla ayrıldı.

Galibiyet hasreti 4 maça çıkan Trabzonspor, puanını 59'a çıkardı. Konuk Atakaş Hatayspor ise puanını 50'ye yükseltti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.