banner913
banner932
banner1012

"Temmuz sıcağında maç oynamamız isteniyor"

banner1020

Gençlik Gücü kaptanı Raif Pehlivan, “FİFA’ya Güney Kıbrıs liglerini tescil ederken, bizim 45 derece sıcaklıkta hazırlanıp, Temmuz sıcağında çıkıp maç oynamamız isteniyor.” açıklamasını yaptı

banner974
"Temmuz sıcağında maç oynamamız isteniyor"

banner971

Futbolumuzda antrenmanların başlaması ve Güney Kıbrıs’ta liglerin tescil edilmesi sonrasında futbol adamlarımız sosyal medyada değerlendirmelerde bulundular.

Gençlik Gücü’nün başarılı kaptanı, kaleci Raif Pehlivan da liglerin tescil edilmesi yönünde değerlendirmelerde bulunurken, şu ifadeleri kullandı:

“Güney Kıbrıs FİFA’ya, üye Şampiyonlar Ligine, Avrupa Ligine takım gönderirken liglerini tescil etti. İtiraz eden olmadı.

Biz de ise bazıları tatmin olacak diye oynatalım ısrarı vardır. 45 derece sıcaklıkta hazırlanıp, Temmuz sıcağında çıkıp maç oynamamız isteniyor.

Sanki da tam tersi biz FİFA’ya üyeyiz, Rum tarafı da kendi kendine oynar, Avrupa derdi yoktur. Kimin hangi amaçla maçlar oynanmalı diye ortalığı velveleye verdiğini tahmin etmek zor değildir ama hakkımıza hayır diyorum.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.