banner913
banner932
banner1012

Tahsin Mertekçi Stadı yemyeşil

banner1020

Mustafa Boyacızade tarafından bakımı yapılan Tahsin Mertekçi Stadının zemini de yapılan bakım sonrasında yemyeşil ve düzgün bir hale geldi

banner974
Tahsin Mertekçi Stadı yemyeşil

banner971

Niyazi ERGÜLEN

Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) pandemi ilan ettiği korona virüs (COVID-19) tehlikesi nedeniyle Bakanlar Kurulunun kısmi sokağa çıkma yasağı alması ve Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunun futbolu durdurması sonrasında, maç oynanmayan ve antrenman yapılmayan sahaların zeminleri ise oldukça iyi duruma geldi.

Bati bölgesinin saha zemini bakımı konusunda en iyilerinden olan Mustafa Boyacızade tarafından bakımı yapılan Tahsin Mertekçi Stadının zemini de yapılan bakım sonrasında yemyeşil ve düzgün bir hale geldi.

Yıllarca özveriyle Baf Ülkü Yurdu Alpay Volkan Antrenman Sahasının bakımı üstlenen, Mustafa Boyacızade, Spor Dairesi sorumluları ile bilrikte Yalova’nın stadı olan Tahsin Mertekçi Stadının zeminini de futbol için uygun hale getirdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.