banner913
banner932
banner1012

Süper Lig’de zorlu Pazar

banner1020

Aksa Süper Lig’de bugün orta sıralar ve alt sıraları ilgilendiren karşılaşmaların oynanacak. Yarın ise ligin zirvesini ilgilendiren önemli karşılaşmalar oynanacak

banner974
Süper Lig’de zorlu Pazar

banner971
Aksa Süper Lig’in 17. Haftası bugün oynanacak olan dört karşılaşmayla başlıyor.
Bugün orta sıralar ve alt sıraları ilgilendiren karşılaşmaların oynanacağı süper Lig’de yarın ise ligin zirvesini ilgilendiren önemli karşılaşmalar oynanacak.
Aksa Süper Lig’de devre arasında Türk Ocağı ile bağlarını kopararak Mesarya’ya transfer olan Ertaç, Remzi, Bilal ve Candy eski takımları Türk Ocağı’na karşı oynayacak olmaları nedeniyle günün en önemli maçı konumunda.
Diğer önemli karşılama ise K.Kaymaklı ile Lefke arasında oynanacak. Her iki takımında üst sıraları hedeflemesi nedeniyle zorlu bir maç olması bekleniyor.
Aksa Süper Lig’de yarın ise haftanın en önemli maçında lider Mağusa Türk Gücü takipçilerinden Merit A. Yeşilova’yı konuk edecek. Bol gollü geçen ve 3-3 biten ilk maç gibi yine gollü bir maç olacağı düşünülüyor.
Zirve hesapları yapan Doğan Türk Birliği ise alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Hamitköy ile Girne 20 Temmuz Stadı’nda zorlu bir maça çıkacak.
Yine alt sırlardan uzaklaşmak isteyen takımlardan olan Yenicami ise düşme potası içinden çıkarak play-out hattına girmek isteyen Baf Ülkü Yurdu ile Lefkoşa Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelecek.
 
AKSA SÜPER LİG
BUGÜN
14.00 Paşaköy 100.Yıl Stadı’nda Mesarya-Türk Ocağı (Serhan Şimşek)
14.00 Güzelyurt Üner Berkalp Stadı’nda Binatlı-Göçmenköy (Utku Hamamcıoğlu)
14.00 Lefkoşa Şht.HüseyinRuso Stadı’nda K.Kaymaklı-Lefke (Evren Karademir)
14.00 Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nda Girne H.Evi-Yonpaş Dumlupınar (Hüseyin Özkan)
 6 ŞUBAT 2022 – PAZAR
14.00 Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nda Doğan T.Birliği-Hamitköy (Hüseyin Eyyupler)
14.00 Gönyeli Stadı’nda Gönyeli-Cihangir (Fehim Dayı)
14.00 Lefkoşa Atatürk Stadı’nda Yenicami-BafÜ.Yurdu (Turgay Misk)
14.00 GazimağusaDr.Fazıl Küçük Stadı’nda MağusaT.Gücü-MeritA.Yeşilova (Kerem Eran)
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.