banner913
banner932
banner1012

Süper Lig derbiyle başlayacak

banner1020

Süper Ligin ilk maçı Doğan Türk Birliği ile Cihangir arasında Mete Adanır Stadında oynanacak. Sezonun ilk derbisi ise ilk haftadaki Mağusa derbisi olacak

banner974
Süper Lig derbiyle başlayacak

banner971
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen ve bu sezon AKSA ile yapılan protokolle AKSA Süper Lig ve AKSA 1. Lig olarak anılan liglerin fikstür çekimi KTFF Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu’ndagerçekleşti.
Kura çekimiyle birlikte 2021-2022 sezonunda oynanacak maçların programı da belli oldu. Yapılan açıklamada liglerin 17 Eylül 2021 tarihinde başlayacağı duyurulmuştu. Süper Ligin ilk maçı 16 Eylül Perşembe gecesi Doğan Türk Birliği ile Cihangir arasında Mete Adanır Stadında oynanacak. Sezonun ilk derbisi de ilk hafta Mağusa’da Mağusa Türk Gücü ile Yonpaş Dumlupınar arasında oynanacak.
Fikstür çekimi sonrasında Süper Ligde ilk hafta programı şöyle;
Mağusa Türk Gücü - Yonpaş Dumlupınar
Binatlı - Hamitköy
Küçük Kaymaklı - Baf Ülkü Yurdu
Doğan Türk Birliği - Cihangir
Gönyeli - Türk Ocağı
Yenicami - M A Yeşilova
Mesarya - Lefke
Girne Halk Evi – Göçmenköy
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.