banner913
banner932
banner1012

Süper gün

banner1020

K-PET Süper Ligde bugün Play out hattını yakından ilgilendiren maçlar oynanacak. Günün kritik maçlarından olan Gönyeli – Hamitköy ve Çetinkaya – Binatlı maçlarını Fehim Dayı ile Kerem Eran yönetecek

banner974
Süper gün

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen K-Pet Süper Lig'de 28. haftanın programı ve maçları yönetecek hakemler belli oldu.

Play out hattını yakından ilgilendiren Gönyeli Stadındaki Gönyeli – Hamitköy maçında Fehim Dayı düdük çalacak. Diğer kritik maç olan Atatürk Stadındaki Çetinkaya – Binatlı maçını Kerem Eran yönetecek. Şampiyon Mağusa Türk Gücü’nün ligden düşen Gençlik Gücü’nü konuk edeceği maçı Hakan Ünal yönetecek. Haftanın son maçı yarın akşam Göçmenköy ile Cihangir arasında oynanacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.