banner913
banner932
banner1012

Soykurt’tan, Hamitköy Akademi’ye özel ilgi

banner1020

Hamitköy fizyoterapisti Mustafa Soykurt, alt yapıdaki futbolcuların en doğru şekilde yetişmeleri için Hamitköy Futbol Akademisi’yle özel olarak ilgileneceğini söyledi

banner974
Soykurt’tan, Hamitköy Akademi’ye özel ilgi

banner971
Hamitköy fizyoterapisti Mustafa Soykurt, A Takım ile yakından ilgilenirken, futbolcuların sorunlarına uyguladığı tedavi ile futbolcuların iyileşme sürelerinin kısa olmasını sağlıyor.
Mustafa Soykurt, kulübün bünyesindeki tüm kategorilerle yakından ilgileneceğini açıklarken, şunları söyledi:
“Hamitköy A Takımı kadrosunda yer alan futbolculardan bazılarına ve U20 Takımı futbolcularına, Mart ayından itibaren özel programlar hazırlayacağım. Futbolcuların gelişimleri için bunun yapılması gerekmektedir.
Hamitköy Futbol Akademisi’yle özel ilgileneceğim. Hamitköy Futbol Akademisi koordinatörü Fırat Deniz ile de bu konuda görüşme gerçekleştirdik. Alt yapıdaki futbolcularımızın en doğru şekilde yetişmeleri için gerekeni yapacağız.”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.