banner913
banner932
banner1012

Son 4 haftanın lideri Adana Demirspor

banner1020

Adana Demirspor, Süper Lig'de rakiplerine gözdağı veriyor. Mavi-lacivertli ekip, son 4 haftada 3 galibiyet, 1 beraberlikle en çok puan toplayan takım oldu

banner974
Son 4 haftanın lideri Adana Demirspor

banner971
Adana Demirspor Süper Lig'e renk katıyor. İlk dört maçında galip gelemeyen ligin yeni ekibi, son 4 haftanın ise en formda takımı oldu.
Mavi-lacivertliler, Teknik Direktör VincenzoMontella yönetiminde çıktığı ilk maçta Vavacars Fatih Karagümrük'e 4-0 kaybetmesine rağmen daha sonra önemli bir çıkışa imza attı.
İlk galibiyetini Çaykur Rizespor'u 3-1 yenerek alan Adana temsilcisi, Beşiktaş deplasmanından 3-3'lük skorla ayrıldı.
Ardından Gaziantep Futbol Kulübü'nü 4-0 mağlup eden ligin yeni ekibi, son maçında da Fraport-TAV Antalyaspor engelini 2-1'le geçti.
Adana Demirspor böylece son dört karşılaşmada 3 galibiyet 1 beraberlikle ligde en çok puan toplayan takım oldu.
Balotelli'den son 4 maçta 4 gol
Güney ekibinin bu çıkışında MarioBalotelli önemli rol oynadı.
Adana temsilcisinin 10 puan topladığı son 4 maçta, İtalyan santrfor 4 gol ve 1 gol pasıyla yıldızlaştı. 8 lig maçında 12 puana ulaşan Adana Demirspor, 10'ncu sıraya yerleşti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.