banner913
banner932
banner1012

Sivasspor 3 puanı tek golle aldı

banner1020

Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen Sivasspor, Süper Lig'in 38. haftasında alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Yeni Malatyaspor'u ağırladı. Ev sahibi ekip mücadeleyi 88. dakikada Felix'le bulduğu golle 1-0 kazandı

banner974
Sivasspor 3 puanı tek golle aldı

banner971
Süper Lig'in 38. haftasında Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen Demir Grup Sivasspor, alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Helenex Yeni Malatyaspor'u ağırladı.
Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanan ve hakem Alper Ulusoy yönettiği karşılaşmada 3 puana ulaşan takım, 88. dakikada MaxGradel'inasistindeFelix ile bulduğu golle ev sahibi Sivasspor oldu.
Bu sonuçla ligdeki yenilmezlik serisini 15 maça çıkaran Sivasspor, 55 puanla 7. sırada konumlanırken; 40 puanı bulunan konuk Yeni Malatyaspor ise averajla 14. sırada yer aldı. 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.