banner913
banner932
banner1012

Sipahi U15 turnuvası düzenleyecek

banner1020

Sipahi kulübü, iki merhum sporcu Nejat Göksal ve Cemil Yılmaz anısına, 2. Geleneksel Nejat Göksal & Cemil Yılmaz U15 Anı Turnuvasını organize etti

banner974
Sipahi U15 turnuvası düzenleyecek

banner971
BTM İkinci Lig kulüplerinden Sipahi’de alt yapıya verilen önem her geçen gün artarken, Göksal Hacıhasanoğlu başkanlığındaki yönetim kurulu anlamlı bir turnuva organize etti.
Sipahi’nin yetiştirdiği çok değerli iki merhum sporcuNejat Göksal ve Cemil Yılmaz anısına organize edilen turnuva, 2. Geleneksel Nejat Göksal & Cemil Yılmaz U15 Anı Turnuvası ismi altında gerçekleştirilecek.
Turnuvaya 8 takımkatılacak. Sipahi, Yarköy, Karadeniz 61, İskele Trabzonspor, Yeni Boğaziçi,Boğaziçi, Dipkarpaz ve Vadili’nin katılacağı 2. Geleneksel Nejat Göksal & Cemil Yılmaz U15 Anı Turnuvası, 19 – 20 Haziran (Cumartesi – Pazar) tarihlerinde düzenlenecek.
Yeni Erenköy Sahasında gerçekleştirilecek turnuva için saat 13:00’te kura çekilip, saat 14:00’te ilk maç başlatılacak.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.