banner913
banner932
banner1012

"Sezonun tamamlanması taraftarıyım"

banner1020

Akay Aşina futbol sezonun durumu ile ilgili açıklamalarda bulunurken “Mevcut sezonun tamamlanması taraftarıyım. Ancak süreç uzayacaksa farklı alternatifleri de gündeme almalıyız.” ifadelerini kullandı

banner974
"Sezonun tamamlanması taraftarıyım"

banner971

Necati KÜLAHLILAR

Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) pandemi ilan ettiği korona virüs (COVID-19) tehlikesi nedeniyle Bakanlar Kurulunun aldığı kısmi sokağa çıkma yasağı alması ve Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunun futbolu durdurması sonrasında, K-PET Liglerinin başlama tarihi belirsizliğini koruyor. 

Küçük Kaymaklı başkanı Akay Aşina, mevcut durumla ilgili açıklamalarda bulundu. Akay Aşina’nın açıklaması şöyle:

“Ben oynanmamış 8 maç nedeniyle kalan 2 aylık süre için önümüzdeki sezonun heba edilmesini istemiyorum.

Mevcut sezonun tamamlanması taraftarıyım. Ancak süreç uzayacaksa farklı alternatifleri de gündeme almalıyız. Örneğin playoff – playout sistemli olarak sezonu tamamlayabiliriz.

Bu konularda adım atabilmemiz için toplanabiliriz. Kulüpler Birliği bir an önce, ay sonu gelmeden başkanları toplamalıdır.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman Hançer - 4 yıl önce
Başka kişilerce yorumum yanlış bulunabilir ancak bana göre en doğrusudur.iki sezona iki yarış vede iki yarım alel acele yarış olacağı için en güzeli vede en başarılısı 2019 - 2021 yıllarını kapsayacak bir dönem olur. Bu yıl sezon kasım veya Aralıkta açılır ve ligler kaldığı yerden devam eder rahat rahat devam eder ve çok da sağlıklı bir dönem olur.