banner913
banner932
banner1012

Şeytan: Yenicami sivil başkaldırışın hikayesidir

banner1020

banner974
Şeytan: Yenicami sivil başkaldırışın hikayesidir

banner971

Yenicami ile Çetinkaya arasında devam eden “Apoel” gündemli süreçte, Çetinkaya’dan yapılan açıklamalara, Yenicami yöneticisi Ahmet Şeytan yanıt verdi.

Yenicami yöneticisi Ahmet Şeytan’ın açıklamaları şöyle:

“Yenicami bir sivil başkaldırışın hikayesidir. Hani hep tarihten bahsediyorsunuz ya, bazen biraz da anlatılmayanları anlatmak lazım.

Çetinkaya şampiyon olsun diye yapılan tehditler de Kıbrıs tarihinin bir parçasıdır. Ama ne mutlu ki sivil başkaldırışın hikayesi olan bir kulübün parçasıyız. Ne mutlu ki her tehdite karşı dimdik ayakta duran bir camianın içerisindeyiz.

Tarih her şeyi yazar. Bazılarının tek taraflı söylemlerine rağmen, tarih bu camiayı da yazmıştır. Eski başkanımız sayın Dr. Münir in yaşanmışlıklarına da incelemeniz bir tavsiyemizdir.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan - 4 yıl önce
türkiyede nasıl bjk 3. büyük ise kktcde yenicami 3. büyüktür.kendinizi kıbrıs türklerinin milli takımı olan çetinkaya ile bir tutmayın.