banner913
banner932
banner1012

Sarıyer, Denizli’yle bağlarını kopardı

banner1020

banner974
Sarıyer, Denizli’yle bağlarını kopardı

banner971
Niyazi Ergülen
Batı bölgesinin BTM 1. Lig ekiplerinden Denizli de uzun süredir görev yapan teknik adam Tuncay Sarıyer, Denizli’ye noktayı koydu.
Çeyrek asırdan fazla süredir Denizli Spor Kulübü’ne futbolcu, yönetici, teknik adam olarak görev yapan deneyimli teknik adam Tuncay Sarıyer kulüple bağlarını kopardığını sosyal medya hesabından duyurdu.
Tuncay Sarıyer’in paylaşımı şöyle:
1 Eylül 2022 Tarihinden itibaren, Denizli Spor Kulübü ile tüm ilişkilerimi sonlandırmış bulunmaktayım. Geçen 27 yıllık zaman dilimine futbolcu, yönetici, teknik adam olarak görev yaptım. Bu süre zarfında birçok fiziki altyapının gelişmesinde, birçok sportif başarıların yaşanmasında Kıbrıs Türk Futboluna kazandırdığımız sayısız futbolcu kardeşlerim olmuştur. Bu süre zarfında bana destek veren futbolcu kardeşlerime, yardımcılığımı yapan hocalarıma, yönetici, taraftar ve sempatizanlarımıza teşekkürlerimi bir borç bilirim. 2022-2023 futbol sezonunda özelde Denizli Spor Kulübüne, genelde ise tüm takımlarımıza başarılar dilerim.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.