banner913
banner932
banner1012

Şampiyon Maraş gençlik

banner1020

Erdal Palu-Hasan Çavuş minikler halı saha anı futbol turnuvası finalinde Maraş Gençlik rakibi Mağusa Spor Akademisi’ni 3-0 mağlup ederek turnuva şampiyonu oldu

banner974
Şampiyon Maraş gençlik

banner971

Geçitkale 3.Kültür ve Sanat festivali etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Erdal Palu-Hasan Çavuş halı saha anı futbol turnuvası oynanan final ve üçüncülük maçları ile tamamlandı. Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen merhum Erdal Palu-Hasan Çavuş’un ailelerin ve Geçitkale Belediyesi’nin katkıları ile yapılan halı saha anı futbol turnuvasına Geçitkale, Mağus Spor Akademisi, Çınarlı, Maraş Gençlik olmak üzere 4 takım katıldı. 11-14 Eylül tarihleri arasında Geçtikale halı sahasında gerçekleştirilen ve 2005-2006 doğumlu sporcuların mücadele ettiği 1.Erdal Palu-Hasan Çavuş minikler halı saha anı futbol turnuvası finalinde Maraş Gençlik rakibi Mağusa Spor Akademisi’ni 3-0 mağlup ederek turnuva şampiyonu oldu. Turnuvanın üçüncülük maçında ise Geçitkale, Çınarlı’yı 8-1 mağlup ederek üçüncü oldu. 1.Erdal Palu-Hasan Çavuş minikler halı saha anı futbol turnuvası oynan üçüncülük ve final maçları ile tamamlanmasını ardından ödül töreni Geçitkale 3.Kültür ve Sanat festivali etkinlikleri kapsamında genel ödül töreni düzenlenerek dün akşam verildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.