banner913
banner932
banner1012

Sakallı: En önemli şey sağlık

banner1020

Ahmet Sakallı “Hayatta en önemli şey sağlıktır. Tüm futbolcularım PCR testlerini yaptırdı. PCR testi yaptırmayan futbolcuyu hazırlık maçında oynatmayacağım.” açıklamasını yaptı

banner974
Sakallı: En önemli şey sağlık

banner971
Süper Lig ekiplerinden Hamitköy, Esat Erdoğmuş Stadında yapılan antrenmanlarla yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.
Teknik direktör Ahmet Sakallı ve yardımcıları Ragıp Kanatlı ile Latif Sakar yönetiminde yapılan antrenmanlara futbolcuların katılımı ve hırsı ise dikkat çekiyor. Hazırlık maçlarına da başlayacak olan kırmızı siyahlılarda futbolcular PCR testleri gerçekleştirdiler.
Teknik direktör Ahmet Sakallı, Cumartesi günü Esat Erdoğmuş Stadında saat 18:00’deLefke ile oynayacakları hazırlık maçı öncesinde tüm futbolcularının PCR testi yaptırdığını açıkladı. PCR testi yaptırmayan futbolcuyu hazırlık maçında oynatmayacağını söyleyen Ahmet Sakallı, hayatta en önemli şeyin sağlık olduğuna vurgu yaptı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.