banner913
banner932
banner1012

Sakallı: Bireysel antrenmanlara başladık

banner1020

Hamitköy teknik adamı Ahmet Sakallı, teknik heyetin hazırladığı program doğrultusunda futbolcularının, kimsenin sağlığını riske etmeyecek şekilde bireysel olarak antrenmanlara başladıklarını açıkladı

banner974
Sakallı: Bireysel antrenmanlara başladık

banner971

K-PET Süper Lig ekibi Hamitköy’ün teknik adamı Ahmet Sakallı, teknik heyetin hazırladığı program doğrultusunda futbolcularının bireysel olarak antrenmanlarına başladıklarını söyledi.

Korona virüs salgını nedeniyle spor faaliyetlerinin durdurulması üzerine yetkililerin açıkladığı önlemlere aynen uyduklarını ve gereken önemi gösterdiklerini belirten Ahmet Sakallı’nın açıklamaları şöyle:

“Bireysel antrenmanlarımıza kimsenin sağlığını riske etmeyecek şekildebaşladık. Hafta boyunca tüm oyuncularımız verilen program doğrultusunda kendi sahamızda hazırladığımız istasyonlarda çalışacaklar.

Önümüzdeki hafta ise yeni bir program hazırlayarak çalışacağız. Korana virüsü ile ilgili 14 günlük tedbir süresince oyuncularımızı riske etmeden bilinçli bir şekilde tamamlayıp, şartlar uygun olursa hazırlık maçı oynayacağız. Sonraki süreçte ise Kıbrıs Türk Futbol Federasyonun açıklayacağı program doğrultusunda çalışmalarımız devam edecektir.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.