banner913
banner932
banner1012

Sacha Boey’den Galatasaray’a 4 yıllık imza

banner1020

Galatasaray, Rennes'in sağ beki Sacha Boey'u 4 yıllığına kadrosuna kattığını KAP'a bildirdi

banner974
Sacha Boey’den Galatasaray’a 4 yıllık imza

banner971
Galatasaray, sağlık kontrolü için İstanbul'a getirdiği sağ bek SachaBoey ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.
İşte Galatasaray'dan yapılan açıklama;
Profesyonel Futbolcu SachaBoey'in transferi konusunda kulübü StadeRennais FC ile 2021-2022 sezonundan başlamak üzere 4 yıllığına anlaşmaya varılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
BURADA OLMAK MUHTEŞEM
Sarı-kırmızılı kulüple 4 yıllık sözleşme imzalayan 20 yaşındaki Fransız oyuncu Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleşen imza töreninin ardından duygularını Galatasaray Televizyonu ile paylaştı.
Genç yıldız, “Karşılama için çok teşekkür ederim. Transfer olması gerektiği gibi oldu. Galatasaray, StadeRennes kulübüne başvurdu sonrasında da transferim gerçekleşti. Burada olmak muhteşem bir duygu. Açıkçası kendimi tekrardan doğmuş gibi hissediyorum. Taraftarlarımızın gurur duyması için elimden gelenin en iyisini sahada göstereceğim” açıklamasın yaptı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.