banner913
banner932
banner1012

Sabriye Atikoğlu, Kıbrıs Türk futbol tarihine geçti

banner1020

Genç ve başarılı kadın hakemlerimizden Sabriye Atikoğlu, geçtiğimiz hafta sonu oynanan BTM 1.lig Kırmızı gruptakiGeçitkale ile Vadili maçında orta hakem görevini yapan ilk kadınhakem olarak Kıbrıs Türk futbol tarihine geçti

banner974
Sabriye Atikoğlu, Kıbrıs Türk futbol tarihine geçti

banner971
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF), Merkez Hakem Kurulu 2022 yılında bir ilki gerçekleştirerek İktisatbank Bölgeler Terfi Müsabakları (BTM) 1.lig kırmızı grupta Geçitkale ile Vadili karşılaşmasında B klasman kadın hakem Sabriye Atikoğlu’na ilk kez görev verdi.
Aksa liglerinde yardımcı hakem olarak başarılı bir şekilde görev yapan Sabriye Atikoğlu, yeni yılın (2022) ilk haftasında Geçitkale ile Vadili arasında oynan karşılaşmada ilk kez maçın hakemi olarak  düdük çaldı.
1996 doğumlu (26 yaşında) genç ve başarılı kadın hakemlerimizden Sabriye Atikoğlu böylece Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nda maçın hakemi olarak ilk kadın hakem olup Kıbrıs Türk futbol tarihine geçti.
(Foto: Richard Beale)
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.