banner913
banner932
banner1012

Remmy attı Rizespor kazandı

banner1020

Süper Lig'de yeni hafta gollü bir mücadeleyle başladı. İlk 4 haftada galibiyet alamayan Çaykur Rizespor, 5. maçında MKE Ankaragücü'nü 5-3 mağlup etti. Karadeniz ekibinde Loic Remy 3 gol kaydetti

banner974
Remmy attı Rizespor kazandı

banner971
Milli ara sona erdi, Süper Lig'de heyecan yeniden başladı...
Yeni haftanın açılış maçında Çaykur Rizespor, MKE Ankaragücü'nü konuk etti. İlk 4 haftada galip gelemeyen iki takımın mücadelesine atılan goller damga vurdu. 
Paintsil'in ayağından 6 ve 16. dakikalarda 2 gol bulan Ankaragücü, sonrasında üstünlüğünü sürdüremedi. 19. dakikada Fernando Rizespor'da farkı 1'e indirdi, 43'te Borven yeniden farkı açsa da ilk yarının son saniyelerinde Boldrin ile gelen golle Rizespor umutlandı. 
İkinci yarıya ise Remy damga vurdu... Fransız oyuncu, 55, 62 ve 78'de attığı 3 golle hat-trick yaptı ve takımını galibiyete taşıdı.  
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.