banner913
banner932
banner1012

Red and White inandı; inandırdı

banner1020

Gönyeli’nin taraftar grubu Redand White en zor günlerinde dahi takımına inanıp sahip çıkarken, ikinci devrenin en başarılı takımlarından olan Gönyeli’nin başarısına büyük katkı koydular

banner974
Red and White inandı; inandırdı

banner971

K-PET Süper Lig ekiplerinden Gönyeli’nin taraftar grubu Redand White en zor günlerinde dahi takımına inanıp sahip çıkarken, güzel günlerin geleceğine Gönyelililer’i de inandırdı.

Redand White üyeleri tribünde sayıları oldukça az olduğu dönemlerde dahi 90 dakika boyunca takımlarını destekleyip, moral vermenin ödülünü ikinci devrenin balamasıyla birlikte aldılar.

Gönyeli, teknik direktör Hüseyin Cantürk yönetiminde ligde büyük bir çıkışa geçerken, lider Mağusa Türk Gücü’nden sonra ikinci devrenin en başarılı takımı oldu. Tribünlere küsen Gönyeli taraftarı da yeniden tribünlere dönerken, Redand White grubunun coşkusu da daha da arttı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.