banner913
banner932
banner1012

“Puan veya puanlar almaya gideceğiz”

banner1020

Cihangir teknik direktörü Davulcu cumartesi günü Lefkoşa’da karşılaşacakları Yenicami maçı için “İki namağlup takımın maçı olacak. İki takımda da birçok kaliteli futbolcular bulunuyor. Umarım iyi güzel bir maç olacak. Biz Lefkoşa’ya puan veya puanlar almak için gideceğiz” dedi

banner974
“Puan veya puanlar almaya gideceğiz”

banner971
Necati KÜLAHLILAR
Aksa Süper Liginin 5. haftasında Cumartesi günü Lefkoşa Atatürk Stadında lider Yenicami ile karşılaşacak olan Cihangir hazırlıklarına devam ediyor.
Süper Lig’de iki namağlup takımın mücadelesi öncesinde gazetemize konuşan Cihangir teknik direktörü Toygar Davulcu yaptığı açıklamada Yenicami’den çekinmediklerini, puan veya puanlar almak için maça çıkacaklarını söyledi.
Davulcu “İki namağlup takımın maçı olacak. İki takımda da birçok kaliteli futbolcular bulunuyor. Umarım iyi güzel bir maç olacak. Biz Lefkoşa’ya puan veya puanlar almak için gideceğiz”
Babacar’da bir sıkıntı olduğunu, ancak oynayıp oynamayacağının maç günü belli olacağını belirten Davulcu, başka bir sıkıntıları olmadığını ve oyuncularına güvendiğini vurguladı.
Yenicami’nin lider ve iyi kaliteli bir takım olduğuna dikkat çeken Cihangir teknik direktörü“Ama bizde kaliteli takımız. Çekindiğimiz bir şey yok kazanan taraf biz olmak istiyoruz. Güzel ve centilmence geçecek bir maç olmasını diliyorum” dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.