banner913
banner932
banner1012

Pile’den, Güvercinlik’e vize yok

banner1020

Dörtyol Stadında oynanan ve Hüseyin Özaşık’ın yönettiği maçta Pile, grup ikincisi olmak isteyen Güvercinlik’i, deplasmanda 3-1 yendi

banner974
Pile’den, Güvercinlik’e vize yok

banner971
BTM İkinci Lig Üçüncü Grubu lider olarak tamamlamayı garantileyen Pile, grup ikincisi olmak isteyen Güvercinlik’i, deplasmanda3-1 mağlup etti.
Dörtyol Stadında oynanan ve Hüseyin Özaşık’ın yönettiği maç, korona virüs salgınına karşı alınan önlemler altında oynandı. Güvercinlik maça daha etkili başlarken, Tolga ile 1-0 öne geçti. Erken toparlanan Pile, golcüsü Serhan ile 1-1 eşitliği yakaladı.
İkinci devrenin özellikle oyunun son bölümünde toparlanan Pile Türkiyeli futbolcusu Ahmet Kıyı ile 2-1 öne geçerken, son sözü Mehmet Sakallı söyledi. 1-3 Güvercinlik’te Müjdat maçta kırmızı kart gördü.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.