banner913
banner932
banner1012

Özekmekçi: Fedakârlık yaparız, ama…

banner1020

Gençlik Gücü yardımcı antrenörü Niyazi Özekmekçi, “Futbolcular, teknik adamlar fedakârlık yapsın deniyor. Yaparız sorun değildir. Pazartesi 50 derecede antrenman yapmaya da başlayalım. Ama inşallah kimse bu sürecin altında kalmaz.” açıklamasını yaptı

banner974
Özekmekçi: Fedakârlık yaparız, ama…

banner971

Futbolumuzda antrenmanların başlaması ve Güney Kıbrıs’ta liglerin tescil edilmesi sonrasında futbol adamlarımız sosyal medyada değerlendirmelerde bulundular.

Gençlik Gücü yardımcı antrenörü Niyazi Özekmekçi de liglerin tescil edilmesi yönünde değerlendirmelerde bulunurken, şu ifadeleri kullandı:

“Futbolcular, teknik adamlar fedakârlık yapsın deniyor. Yaparız sorun değildir. Bazıları egolarını tatmin etsin diye 50 derecede antrenman yapmaya da başlayalım. Sanki liglerimizde milyon dolarlar döner. Sizin istediğiniz, yapmak istediğiniz nedir? Futbolcuların psikolojik, maddi – manevi durumlarını ailelerini düşünmezsiniz.

Radikal kararlar alın. Ne isterse olsun herkes aldığınız kararlara saygılı olmak zorundadır. Ama sonra bunun hesabını veremezsiniz.

Ayrıca kulüplerde devlet katkısını alamadığında şikâyet etmesinler. Çünkü en büyük emekçiler onlardır. Pazartesi başlıyoruz. İnşallah kimse bu sürecin altında kalmaz.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.