banner913
banner932
banner1012

Ötüken’den son gün bombaları

banner1020

Ötüken, BTM 1 ekiplerinden Ortaköy’den Hüseyin Yıldırım'ı, Erenköy'ün TC'li 10 numarası Malik Sercan Gök ile Bostancı Bağcıl'ın yerli statüsünde oynattığı ve Ganalı orta saha oyuncusu PrinceAmoakoHene'yi kadrosuna kattı

banner974
Ötüken’den son gün bombaları

banner971
BTM 2. Lig doğu bölgesi kulübü Ötüken'den transferin son gününde 3 bomba transfer daha geldi.
Ötüken, BTM 1 ekiplerinden Ortaköy'ün orta saha oyuncusu Hüseyin Yıldırım'ı, Erenköy'ün şampiyonluğunda çok büyük bir payı olan TC'li 10 numarası Malik Sercan Gök ile Bostancı Bağcıl'ın yerli statüsünde oynattığı ve bu sezon hiç forma giymeyen Ganalı orta saha oyuncusu PrinceAmoakoHene'yi kadrosuna kattı.
ONUŞ’TAN SÜRPRİZ HAMLE
Kulüp başkanı Emin Onuş sürpriz bir hamle yaparak bizzat İstanbul'a gitti ve orada yaşayan Prince transferini bitirdi. Hafta içi sağlık kontrolünden geçecek olan Prince ligin ilk haftasında forma giyebilecek.
Başkan Onuş, Prince transferinin kendileri için çok kilit olduğunu, gücü, top yeteneği ve dinamizmi ile güçlerine güç katacağını ifade etti. Sercan Gök'ü ise çilek transferi olarak yorumladı. Sercan'ın her yönü ile profesyonel olduğunu inanılmaz bir oyun görüşü olduğunu, duran ve hareketli toplarda adeta usta olduğunu belirtti. Sercan'ın aynı zamanda Vural Köseoğlu'ndan boşalan teknik direktörlük görevini de yapacağını belirten Başkan Emin Onuş Ortaköy'den aldıkları Hüseyin'in de çok savaşçı ve yetenekli bir oyuncu olduğunu belirterek başta Ötüken olmak üzere tüm takımlara kazasız belasız centilmence bir lig geçirmesi dileklerinde bulunarak sözlerini noktaladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.