banner913
banner932
banner1012

Oshan: Program yapmadım

banner1020

Caner Oshan, “Henüz herhangi bir program yapmadım. Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanının, devlet yetkilileri ile yapacağı görüşmeden çıkacak sonuca göre programımı belirleyeceğim.” açıklamasını yaptı

banner974
Oshan: Program yapmadım

banner971
Doğan Türk Birliği teknik direktörü Caner Oshan, futbolsuz geçen günler ve yeni sezon programına yönelik açıklamalarda bulundu.
Caner Oshan’ın açıklamaları şöyle:
“Futbolsuzluktan usandık ama henüz herhangi bir program yapmadım. Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanı bir tarih açıkladı. Ama o tarih net değildir.
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanının, devlet yetkilileri ile yapacağı görüşmeyi bekliyorum. Oradan çıkacak sonuca göre ben de programımı belirleyeceğim.
Sonuçta futbola katkı yapılacak mı? Yapılacaksa ne kadar yapılacak bunların durumuna göre Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu kesin açıklamayı yapacak.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.