banner913
banner932
banner1012

Örnek başkan Piskobulu

banner1020

Doğan Türk Birliği kulüp başkanı Bayar Piskobulu, koronavirüs salgınıyla mücadele kampanyasına destek veren kulüp başkanları arasında yer alarak takdir topladı

banner974
Örnek başkan Piskobulu

banner971

Girne Belediyesi’nin koronavirüs salgınıyla mücadele programı çerçevesinde ihtiyaçlı aileler ve bireyler için başlattığı kampanyaya, Girneli iş insanları katkı yaptılar.

Girne Belediyesi’nin ihtiyaçlı aile ve bireyler için çalışmalar devam ederken, belediyeden yapılan çağrıya duyarlı iş insanları da sessiz kalmadı. Bu zorlu süreçte ihtiyaçlı aileler için yardım elini uzatan Girneli iş insanları arasında güzide kulüplerimizden Doğan Türk Birliği’nin kulüp başkanı Bayar Piskobulu da yer aldı.

Bayar Piskobulu, koronavirüs salgınıyla mücadele kampanyasına destek veren kulüp başkanları arasında yer alarak takdir topladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.