banner913
banner932
banner1012

Oraloğlu: Aşılama yapılırsa problem kalmaz

banner1020

Ali Oraloğlu, “Her şey yolunda gider ve aşılama da yapılırsa, antrenmanlara başlanmaması için problem kalmaz. Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunun belirleyeceği kararlar doğrultusunda çalışmalara başlayacağız.” açıklamasını yaptı

banner974
Oraloğlu: Aşılama yapılırsa problem kalmaz

banner971
Necati KÜLAHLILAR
K-PET Süper Ligin son şampiyonu Mağusa Türk Gücü’nün teknik direktörü Ali Oraloğlu, belirsizlik sürecine yönelik açıklamalarda bulundu.
Ali Oraloğlu’nunaçıklamaları şöyle:
“Pandemi sürecinde herşey yolunda giderse ve aşılama da yapılırsa, antrenmanlara başlanmaması için problem kalmaz.
Mağusa Türk Gücü olarak Kıbrıs Türk Futbol Federasyonununbelirleyeceği kararlar doğrultusunda çalışmalara başlayacağız. Her şey yolunda giderse olarak Nisan ayında hafiften çalışmalara başlayacağız.Çalışmalarımız iki bölümde olacak. Hedefimiz olan Süper Kupanın oynanma tarihine kadar da çalışmalarımızı takım olarak sürdüreceğiz.
Ünal Kaya dışında Türkiye BAL’a giden futbolcumuz yoktur.Zaten teklifler futbolculara yapılır.Şu ana kadar da Ünal’dan başkası BAL’a gitmedi."
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.