banner913
banner932
banner1012

Onyekuru, Galatasaray’da kalmak istiyor

banner1020

Olympiakos'un kadrosuna katmak istediği Henry Onyekuru kararını verdi. Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Nijeryalı oyuncu, sarı kırmızılılarda kalmak istediğini iletti

banner974
Onyekuru, Galatasaray’da kalmak istiyor

banner971

Galatasaray'da, Henry Onyekuru'nun geleceği belli oluyor. Olympiakos, Monaco ile temasa geçerek Nijeryalı oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamayı talep etmişti.

Fatih Terim'in de yeni sezonda takımda görmek istediği Onyekuru'nun, Yunan ekibine gitmek istemediği ve Galatasaray'da kalmayı tercih ettiği öğrenildi.

23 yaşındaki oyuncunun, sarı kırmızılılarda sürekli forma şansı bulduğu için ayrılmak istemediği belirtildi. Onyekuru geçtiğimiz sezon başında da Galatasaray'da kalmak istemiş ancak o zamanki kulübü Everton, Nijeryalı oyuncuyu Monaco'ya satmıştı. Menajeri ile görüşen genç oyuncunun, aynı süreci yeniden yaşamak istemediğini söylediği ifade edildi.

Galatasaray'ın da 1 sezon daha kiralamak istediği Onyekuru'nun kulübü Monaco, koronavirüs sonrası içlerinde Nijeryalı futbolcunun da bulunduğu birçok ismi satış listesine koydu. 

Bu sezon ligin ikinci yarısında Galatasaray forması ile 7 maça çıkan Onyekuru; 1 gol, 2 asistlik performans ortaya koydu.  

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.