banner913
banner932
banner1012

Ömürlerini Binatlı’ya adadılar

banner1020

Ömürlerini Binatlı’ya adamış iki isim Fevzi Uçaner ve Özel Tahsin, başkanlıkları dönemlerinde Binatlı tarihinin en önemli başarılarına imza attılar

banner974
Ömürlerini Binatlı’ya adadılar

banner971

İsmet KARAOSMAN

Futbolumuza önemli katkılar yapmış ömürlerini Binatlı’ya adamış 2 isim Fevzi Uçaner ve Özel Tahsin, başkanlıkları dönemlerinde Binatlı’nın en önemli başarılarına imza attılar.
Fevzi Uçaner; uzun yıllar Binatlı’da futbol oynadıktan sonra 1975 yıllarından 2012 yılına kadar 32 yıl yöneticilik, 3 yıl kulüp başkanlığı yaptı.

Fevzi Uçaner kulüp başkanlığında, kulübün kazandığı en büyük 2 başarıdan biri olan Federasyon Kupası şampiyonluğunda kulüp başkanı olarak bu mutluluğu yaşadı.
Özel Tahsin; 1980 yılından 2003 yılına kadarki dönemde 18 yıl başkanlık ve bu süreçlerin dışında günümüze kadar 16 yıl yöneticilik görevi yaparken, yapmaya da devam etmektedir.

Kulübün kazandığı en büyük başarı olan Süper Lig şampiyonluğunda kulüp başkanı olarak bu mutluluğu yaşadı.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.