banner913
banner932
banner1012

Öğütçü: Siyasiler topu başkana attılar

banner1020

Hamdi Öğütçü, sezonun iptal etmesinideğerlendirirken, “Federasyonun aldığı sezonu iptal kararının sadece başkanın alabileceği bir karar olmadığını, maalesef siyasilerin topu başkana attıklarını düşünüyorum.” ifadelerini kullandı

banner974
Öğütçü: Siyasiler topu başkana attılar

banner971
Başarılı futbolculuk kariyerinden sonra alt yapı antrenörlüğü yapan, 1 dönem ise Vadili’de A Takım çalıştıran Hamdi Öğütçü şu anda Çetinkaya Urcan Vangöl Akademi bünyesinde futbolumuza hizmeti sürdürüyor.
Hamdi Öğütçü, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunun pandemi nedeniyle2020 – 2021 sezonunu iptal etmesi kararını değerlendirdi. Salgının kontrolsüz şekilde yayıldığı bugünlerde Hamdi Öğütçü iptal kararı ile ilgili değerlendirmesinde “Federasyonun aldığı 2020 – 2021 sezonunu iptal kararının aslında sadece Sn Sertoğlu başkanın alabileceği bir karar olmadığını, maalesef siyasilerin topu başkana attıklarını düşünüyorum. İşin bu tarafının çok daha derin olduğunu çok daha üzerine gidilmesi gerektiğini düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.