banner913
banner932
banner1012

Ocak eksik kadroyla çalışıyor

banner1020

Türk Ocağı ikinci devre hazırlıklarına yeni teknik direktörü Ahmet Dedekorkut nezaretinde başlarken, takımdan ayrılan ve sınavları olan futbolcular nedeniyle eksik bir kadroyla çalışmalarına devam ediyor

banner974
Ocak eksik kadroyla çalışıyor

banner971
Necati KÜLAHLILAR
AKSA Süper Ligin Girne takımlarından Türk Ocağı ikinci devre hazırlıklarına yeni teknik direktörü Ahmet Dedekorkut nezaretinde başladı.
Devre arası hazırlıklarına takımdan ayrılan futbolcular ve sınav haftası olması nedeniyle bazı futbolcuların antrenmanlara katılamamasından dolayı eksik sürdüren Türk Ocağı takımı sıkıntılı günler yaşıyor.

Tecrübeli teknik direktör Ahmet Dedekorkut, çalışmalara mevcut futbolcularla devam ettiklerini ifade ederek kamp yapmaya biraz geç kaldıklarını kaydetti. Ancak hazırlık maçlarıyla lige hazırlanmayı planladıklarını söyleyen Dedekorkut, Çarşamba günü Esentepe, Cuma günü ise Karşıyaka ile hazırlık maçı oynayacaklarını belirtti.
Dedekorkut “Yeniden bir takım olmamız için zamana ihtiyacımız olacak. Ama bunu başarabilecek kapasitemiz var” diyerek ayrılan futbolcuların yerine şuan görüşme halindeoldukları isimler olduğunubelirtti. “Transfer yapamasak da A2 takımından genç futbolcuları A takımına alıp yolumuza devam edeceğiz” diyen Dedekorkut, ikinci devreye iyi başlamak istediklerini sözlerine ekledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.