banner913
banner932
banner1012

Obertan'dan Erzurumspor'a hayat öpücüğü

banner1020

Süper Lig'in 36. haftasında kümede kalma mücadelesi veren BB Erzurumspor, alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Yeni Malatyaspor'u ağırladı. Maçı Obertan'ın 90+6'daki golüyle kazanan ev sahibi ekip, ligde kalma umudunu sürdürdü

banner974
Obertan'dan Erzurumspor'a hayat öpücüğü

banner971
Süper Lig'de son haftalara girerken heyecan her geçen maçta daha da artıyor. Düşme hattından uzaklaşmaya çalışan iki ekibin mücadelesinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Helenex Yeni Malatyaspor'u ağırladı..
Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda oynanan karşılaşma, 90+6'da Buğra Çağıran'ınasistindeGabrielObertan ile bulduğu golle 1-0 Erzurumspor lehine sonuçlandı. 
Bu sonuçla puanını 34'e yükselsen BB Erzurumspor, maç fazlasıyla 18. sıraya yerleşti. Konuk Helenex Yeni Malatyaspor ise 37 puanla kaldı ve alt sıralardan uzaklaşma fırsatını kullanamadı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.