banner913
banner932
banner1012

Mustafa Denizli'den "transfer" şartı

banner1020

Süper Lig ekiplerinden Altay'da teknik direktör Mustafa Denizli'nin göreve devam edip etmeyeceği merak ediliyor. Kulüp Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, "Sözleşme imzalamak için Mustafa Denizli'nin istediği oyuncuları almaya çalışıyoruz" dedi

banner974
Mustafa Denizli'den "transfer" şartı

banner971
Denizli, geçen hafta yaptığı açıklamada bekleten değil, bekleyen taraf olduğunu belirterek sitem ederken, Ekmekçioğlu, tecrübeli teknik adam ile sürekli görüştüklerini, dün akşam da bir araya geldiklerini söyledi.
Mustafa Denizli'nin istediği oyuncular olduğunu kaydeden Ekmekçioğlu, "Kendisi istediği oyuncuların listesini verdi. Bu oyuncu grubunun olması durumunda devam etmek istediğini söyledi. Biz de onun verdiği listeye göre çalışıyoruz. Bunlarla ilgili sonuçlandırmak üzere olduğumuz oyuncular var, sonuçlandırdığımız bazı transferler de var ama bunların hepsini toplu imza töreniyle beyan etmek istiyoruz. Bu liste üzerinde hocamızın istediği oyuncuların tamamını alabilirsek, hocamız da bu şartla devam etmek istediğini söylemişti. Bu listenin bir kısmını tamamlamak üzereyiz. Devamını da tamamlamak istiyoruz. Hocamıza zaten ekstra bir şey sunma gibi bir durumumuz olamaz. Orası bunun evi. Umarım biz de bu transfer başarısını gösterebiliriz, biz de onunla yürümek isteriz" dedi.
"ŞU AN B PLANI YOK"
Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Mustafa Denizli'nin göreve devam etmemesi halinde şu an için herhangi B planlarının olmadığını belirterek, "Tabii ki kulübümüzün Süper Lig'de daim olmasını istiyoruz. Bunu da güzel bir şekilde Mustafa hocamızla devam ettirmek isteriz. Ancak olmazsa da alacağımız isimler, tüm teknik adamların çalışmak isteyeceği oyuncular olacak" diye konuştu.
POKO VE İBRAHİM TAMAM
Mevcut kadrolarında 40 yaşındaki Türkiye profesyonel liglerinin en yaşlı futbolcusu İbrahim Öztürk ve AndrePoko'yla yeniden anlaştıklarını dile getiren Ekmekçioğlu, sözleşmesi süren oyuncularla yollarına devam edeceklerini kaydetti.
Ekmekçioğlu, sezon hazırlıklarına da 7 Temmuz Çarşamba günü Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'nde başlayacaklarını, yeni sezon öncesi kamplarını yurt içinde yapacaklarını sözlerine ekledi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.