banner913
banner932
banner1012

Muhtaroğlu: Başarı odaklı bir ekip kurduk

banner1020

Ağırdağ Boğaz Tayfun Spor Kulübü başkanı Necati Muhtaroğlu, başarı odaklı, disiplinli ve fairplay ruhuyla takım ruhuna sahip bir ekip kurduklarını açıkladı

banner974
Muhtaroğlu: Başarı odaklı bir ekip kurduk

banner971

Uzun bir aradan sonra faaliyete geçen kulüpAğırdağ Boğaz Tayfun Spor Kulübü başkanı Necati Muhtaroğlu,takımı antrenmanlara başlattıklarını, bunu yaparken de kulüp olarak tüm tedbirlere harfiyen uymaya gayret ettiklerini, söyledi.

Köy ve bölge halkının moralini üst seviyelere çıkarabilmek adına çaba sarf ettiklerini belirten Necati Muhtaroğlu, başarı odaklı, disiplinli ve fairplay ruhuyla takım ruhuna sahip bir ekip kurduklarını dile getirdi.

Yaşanan salgından dolayı halkımızın moral motivasyona ihtiyacı olduğunu belirten başkan Muhtaroğlu tüm, kulüplere sağlıklı ve başarılı bir sezon diledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.