banner913
banner932
banner1012

MTG, Gençler’i farklı yendi

banner1020

Süper Lig şampiyonu Mağusa Türk Gücü yeni sezonun ilk hazırlık maçında Pera Gençler Birliği’yle karşılaştı. Kaplıca Emre Genç Stadı'nda oynanan karşılaşmayı sarı yeşilliler 4-1 kazandı

banner974
MTG, Gençler’i farklı yendi

banner971
Aksa Liglerinde mücadele eden takımlarımız 2022-23 futbol sezonu için yaptıkları hazırlık çalışmaları çerçevesinde ilk hazırlık maçlarını da hafta sonundan itibaren oynamaya başladılar.
Bu çerçevede Aksa Süper Ligin geride kalan son 2 sezonun şampiyonu Mağusa Türk Gücü(MTG) ilk hazırlık maçını Cumartesi günü dost takımı 1. Lig ekibi Pera Gençler Birliği’yla yaptı.
Kaplıca Emre Genç Stadı'nda oynanan karşılaşmayı sarı yeşilliler 4-1 kazandı. Karşılaşmada MTG’de galibiyeti getiren golleri 5. dakikada Eray Vudalı, 15 ve 23. dakikada Mustafa Salk’ın ve 40. Emre Özsin’in atarak ilk devreyi 4-0 önde bitirdi.
İkinci devrede ise Pera Gençler Birliği takımından Yekta Polat attığı golle karşılaşma 4-1 tamamlandı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.