banner913
banner932
banner1012

MSA şampiyonluk kutlamalarına kampla devam etti

banner1020

banner974
MSA şampiyonluk kutlamalarına kampla devam etti

banner971
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Puma Kadınlar liginde 2021-2022 sezonunda namağlup şampiyon olan Mağusa Spor Akademisi kadın futbol takımı üst üste kazanılan namağlup şampiyonluğun ardından kamp yaparak şampiyonluğu kutlamaya devam ediyor. Karpaz Farm Guest House da gerçekleştirilen 2 günlük şampiyonluk kampına Mağusa Spor Akademisi (MSA) Kadın futbol takım yöneticileri Laika Çakır, Naciye Çelebiaziz, antrenör Şerif Ogan ve 21 futbolcu katıldı.
KEYİFLİ VE NEŞELİ GEÇTİ
Yoğun geçen Puma Kadınlar ligi sezonun ardından şampiyonluğu kamp yaparak kutlamaya devam eden Mağusa Spor Akademisi (MSA) kadın futbol takım kafilesi 2 günlük kamp boyunca farklı aktiviteler, oyunlar oynayarak, çok güzel neşeli günler ve keyifli akşam geçirildi. Şampiyonluk kampının gerçekleşmesine katkı koyan, emeği geçen ve destek olan başta yöneticiler Laika Çakır, Naciye Çelebiaziz, antrenör Şerif Ogan ve tüm sponsorlara teşekkür edildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.