banner913
banner932
banner1012

Mormenekşe’de gol sesi yok

banner1020

AKSA 1. Lig’in 2. haftasında Mormenekşe konuk ettiği Yalova ile 0-0’lık skorla sahadan ayrılarak ikinci hafta sonunda gol atamayarak 2 puana ulaşırken, Yalova takımı puanını 4 yaptı

banner974
Mormenekşe’de gol sesi yok

banner971
Stad: Mormenekşe Cemal  Balses Stadı
Hakemler: Hüseyin Eyyüpler, Mehmet Ekşici, Mehmet Volkan Çelik
Mormenekşe: Mehmet Salih, Nasuh, Fetin, Tugay, Erdoğ, Hüseyin(Aziz), Emrecan, Gökay, İrfan(Can), Sabri(Nazım)(Halil), Sami(Süleyman).
Yalova: Sercan, Ahmet, Hasip, Hakan(Cemre), Selçuk, Yasin, Sergülen, Metin(İbrahim), Civan, Eyüp(Tahsin), Özcan(Erkan)
 
AKSA 1. Lig’in iki köklü kulübü olan Mormenekşe ile Yalova arasındaki karşılaşma başladığı gibi 0-0’lık skorla tamamlanarak takımlar birer puanı paylaştı. Böylece Mormenekşe 2. Hafta sonunda ikinci beraberliğini alarak puanını 2 yaparken , Yalova ise aldığı puanla 4 puana yükseldi.
Maçın ilk devresinde Mormenekşe takımından Sabri belinden yaşadığı sakatlık sonucunda maçın 15. dakikasında oyundan çıkmak zorunda kaldı.
İlk devrede her iki takımın gol çabaları sonuç getirmedi.
İkinci devrenin başında ev sahibi Mormenekşe oyun üstünlüğünü ele alırken, Süleyman ile bir gol bulurken, gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.
Maçın son bölümünde ise Yalova takımı daha etkili oynamasına karşın gol pozisyonuna giremeyince maç başladığı gibi 0-0 tamamlandı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.