banner913
banner932
banner1012

Mormenekşe işine baktı

banner1020

banner974
Mormenekşe işine baktı

banner971

K-PET Birinci Ligin 25. Hafta mücadelesinde play out hattından uzaklaşmak isteyen Mormenekşe ile play off hedefindeki Gençler Birliği karşılaştı.

Fehim Dayı, Özal Çağlayan, Halil Atlar hakem üçlüsünün yönettiği Cemal Balses Stadındaki maç çekişmeli geçti. Mormenekşe kornerden Furkan ile gol bulunca ilk devre 1-0 sona erdi.

Mormenekşe ikinci devrede Ahmet Arıtaş ile skoru 2-0 yaparken, Sertan ile Gençler Birliği 1 gol bulup umutlandı. Ancak Emre Kuvvetlişahin’in golü maçın skorunu belirledi. 3-1

35 puana yükselen Mormenekşe, play out hattından uzaklaşıp nefes alırken, Gençler Birliği play off hattında 1 sıra geriledi. Gençler Birliği’nde Serkan Zeyin ve Emre Özsin kırmızı kart gördüler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.