banner913
banner932
banner1012

MHK’nın yeni üyesi Kanatlı

banner1020

Sadık Özbilgehan başkanlığındaki Merkez Hakem Kurulu yeni dönemde de görevine devam edecek. Merkez Hakem Kurulu yeni dönem kadrosunda ise Ecvet Kanatlı da yer alacak

banner974
MHK’nın yeni üyesi Kanatlı

banner971
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Olağan Genel Kurulu’nda yeniden başkanlığa seçilen Hasan Sertoğlu yönetim kurulundaki isimlerini açıklarken, KTFF kurumlarında yer alacakları henüz resmen açıklamadı.
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu yönetimi ile uyum içerisinde çalışan Merkez Hakem Kurulunda (MHK) ise büyük değişikliler beklenmiyor. Sadık Özbilgehan başkanlığındaki Merkez Hakem Kurulu yeni dönemde de görevine devam edecek.
Merkez Hakem Kurulu yeni dönem kadrosunda ise Ecvet Kanatlı da yer alacak. Başarılı bir hakemlik kariyerinden sonra gözlemcilik yapan Ecvet Kanatlı, Merkez Hakem Kurulunda görev alarak tecrübelerini genç hakemlerle paylaşacak.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.