banner913
banner932
banner1012

Mesarya’nın hedefi kupada final

banner1020

Mesarya teknik direktörü Nazım Aktunç,bu sezon kupada hedeflerinin yüksek olduğunu belirterek “Kupada hedefimiz finale kadar gitmektir. Bunu açık ve net olarak söyleyebilirim” dedi

banner974
Mesarya’nın hedefi kupada final

banner971
Necati KÜLAHLILAR
Aksa Süper Ligin ilk devresini liderin 12 puan gerisinde 3. sırada tamamlayan Mesarya takımı ikinci devrede de iyi sonuçlar alarak ligde yerini korumak ve kupada da finale kadar gidebilmek için çalışmalarını sürdürürken, Mesarya teknik direktörü Nazım Aktunç, hazırlıklar ve kupadaki hedefleri hakkında gazetemize konuştu.
İkinci yarı hazırlıklarının oldukça iyi geçtiğini, futbolcularının gayet ciddi ve istekli çalıştıklarını ifade eden Mesarya teknik direktörü Nazım Aktunç, “İkinci devre için hem lig de hem de kupa iyi başlamak için çalışıyoruz” dedi.
İkinci devre arasıyla birlikte takıma yapılan transferlerin takımla kaynaşmasının ve takıma uyumlarının iyi olduğunu söyleyen Nazım Aktunç, iyi ve güzel bir hazırlık dönemi geçirdiklerine inandığını ifade etti.
Tek sıkıntılarının fazla hazırlık maçı yapamamak olduğunu belirten Aktunç, “Geçtiğimiz hafta sonu oynamamız gereken hazırlık maçını kötü hava koşullarından dolayı oynayamadık. Ama antrenman temposu olarak oldukça iyiyiz” dedi.
Aktunç, Mesarya camiası olarak bu sezon kupada hedeflerinin yüksek olduğunu belirterek “Kupada hedefimiz finale kadar gitmektir. Bunu açık ve net olarak söyleyebilirim. Geçtiğimiz yıl kupaya çeyrek finalde veda etmiştik, bu yıl onunda üzerine çıkmak istiyoruz” diye konuştu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.