banner913
banner932
banner1012

Mesarya kendi ipini çekti

banner1020

Mesarya kendi evinde güçlü rakibi Doğan Türk Birliği’ne, Yusuf Altıner’in kendi kalesine attığı golle mağlup oldu. Doğan Türk Birliği’ne zirvedekilerin puan kaybettikleri haftada kazanarak zirveye yaklaştı. Mesarya ise evinde mağlup olarak zirvede iddialı olma fırsatını tepti

banner974
Mesarya kendi ipini çekti

banner971
Stadyum: Paşaköy 100. Yıl Stadı
Hakemler: Osman Özpaşa, Sabriye Atikoğlu,Necmi Bulut
Mesarya: Hasan Piro, Orhan, Mustafa Ayker, İbrahim Çıdamlı, Hüseyin Çıdamlı, Okan, Oğuzhan, Sinan, Joseph, Salahi, Yusuf
DTB: Cenk, Ahmet Sönmez, Halil, Kenan, Aydın, Sercan, Ali Akbulut, Ali Savaşan, Doğukan, Michael, Farouk
Goller: 28.Dk (K.K) Yusuf Altıner (DTB)
 
AKSA Süper Lig'in 8.haftasında Doğan Türk Birliği zorlu Mesaryadeplasmanına konuk oldu.
Paşaköy'de oynanan maçı 1 – 0 Doğan Türk Birliği kazandı. Sarı lacivertli ekibin golünü Yusuf Altıner kendi kalesine attı.
Bu sonuçla Doğan Türk Birliği puanını 14'e yükselterek zirve ile arasındaki puan farkını 3'e düşürürken Mesarya 13 puanda kaldı. Ligin 9.haftasında Mesarya, Gönyeli deplasmanına konuk olurken, Doğan Türk Birliği de kendi evinde Küçük Kaymaklı'yı ağırlayacak.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.