banner913
banner932
banner1012

Medipol Başakşehir hata yapmadı

banner1020

Süper Lig'in 27. haftasında sahasında Aytemiz Alanyaspor'u 2-0 yenen Medipol Başakşehir, lider Trabzonspor'la arasında puan farkı oluşmasına izin vermedi. Turuncu-lacivertliler bu haftayı da averajla 2. sırada tamamladı

banner974
Medipol Başakşehir hata yapmadı

banner971

Medipol Başakşehir, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle verilen aradan sonra, yeniden devam kararı verilen Süper Lig'in 27. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u ağırladı.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan mücadelenin ilk yarısı golsüz sona erdi.

Ev sahibi Başakşehir, 64. dakikada Mahmut Tekdemir'in kafa golüyle 1-0 öne geçti. Turuncu-lacivertliler, 80. dakikada Edin Visca'nın penatıdan attığı golle farkı 2'ye çıkardı: 2-0

Kalan sürede başka gol olmadı ve Medipol Başakşehir, sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Bu sonuçla puanını 56'ya çıkaran Medipol Başakşehir, lider Trabzonsporla puanını eşitledi. Başakşehir, ligde kaybetmeme serisini de 8 maça çıkardı. 

Aytemiz Alanyaspor ise 43 puanda kaldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.