banner913
banner932
banner1012

Mecliste gündem futbol

banner1020

Ersin Tatar, Ali Pilli ve Hasan Sertoğlu ile mecliste bir toplantı gerçekleştirerek, futbolun “seyircili mi? seyircisiz mi?” oynanacağının kararını verecek

banner974
Mecliste gündem futbol

banner971

Başbakan Ersin Tatar bugün Sağlık Bakanı Ali Pilli ve Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu ile mecliste bir toplantı gerçekleştirerek, futbolun “seyircili mi? seyircisiz mi?” oynanacağının kararını verecek.

Koronavirüs salgını sonrasında Perşembe akşamı başlayacak ligler için sayılı günler kalırken Başbakan Ersin Tatar, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu ve Sağlık Bakanı Dr. Ali PilliCumhuriyet Meclisi'nde bir araya gelerekfutbolda sezonun devamı ile ilgili konuları görüşecekler.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu daha önce maçların seyircili oynanmasını istediğini açıklamış, kulüplerin de kendisine destek verdiğini belirtmişti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.