banner913
banner932
banner1012

Mauro Icardi, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın radarında

banner1020

Paris Saint Germain'den (PSG) ayrılmasına kesin gözü ile bakılan MauroIcardi, transfer piyasasını meşgul etmeye devam ediyor. İtalyan basınında çıkan haberlere göre, Fenerbahçe ve Galatasaray Icardi için nabız yokluyor

banner974
Mauro Icardi, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın radarında

banner971
Paris Saint Germain forması giyen MauroIcardi, iki Türk takımının radarında.
İtalya' nın yüksek tirajlı gazetesi La GazzettadelloSport, yayınladığı haberde Icardi için Fenerbahçe ve Galatasaray'ın devrede olduğunu yazdı.
Haberde, "Yıldız futbolcunun Serie A takımlarından Monza'ya transferi gerçekleşmedi. Galatasaray ve Fenerbahce ise görüşmeye hazır.." ifadelerine yer verildi.
Paris ekibinin İcardi için 20 - 25 milyon avro aralığında bir bonservis bedeli istediğini iddia eden gazete, Arjantinli oyuncunun devamlı oynayabileceği bir takımda forma giymeyi arzuladığını belirtti.
Geçtiğimiz sezon Fransız ekibinde 30 resmi maçta oynayan Icardi 5 gole imza attı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.